Petua Lambatkan Pancutan - Berkesan

Senaman untuk anda!

Pagi: cuba urut untuk naikkan alat anda dan genggam sehingga kepala nampak mcm membengkak dan gosok dengan tapak tangan pada kadar yang laju selama 3 minit. Amalkan makan pisang dan juga oren kalau boleh.

Petang: bila nak mandi buat balik yang kat atas tue tetapi kali nie ada tambahan. selepas habis tue semua dok mencangkung dan urut kat pangkal buah zakar naik keatas. Pada masa yang sama gosok kepala dengan tapak jari ibu selari selama 10 minit. Klik Read More untuk lihat video senaman tersebut.Malam: Luruskan kaki dan tekan pangkal peha setentang dengan buah zakar dan cari satu urat kat situ. nie yang kritikal nie. tak pandai cari susah jadinya. nak tahu dapat tak dapat bila tekan urat tue dia akan terasa sampai ke tapak kaki. ha... dah dapat urut kat situ 10 minit setiap hari sebelum tidor.

Masa lapang dan malam sebelum nak tidor: tekan urat kat tapak kaki tumit sehingga kebuku lali. kalau malas beli batu refleksalogi dan tekan tapak kaki anda di situ.anda akan rasa kelainan percaya lah.

Nak tau lebih lagi mengenai teknik melambatkan, klik link kat bawah:

http://www.diranjang.com/index.php?ref=rahsia

Anda juga boleh senaman untuk tujuan ini, jom tengok video kat bawah:

Kalau nak tau lebih lanjut, petua, kaedah yang lebih berkesan, klik link kat bawah:

http://www.diranjang.com/index.php?ref=rahsia

Terima kasih

www.flickr.com
More photos or video tagged with kahwin on Flickr