Apa kata pakar IT??

Apa la kaitan pakar IT dengan perkahwinan ni agaknya, ada kaitan ker? Mungkin ada yang jawab ya, mungkin anda jawab tak, tak tau ler... Namun bila tanya kepada pakar IT mungkin ada persamaan antara hati lelaki dan wanita dengan teknologi sekarang ni. Dengar elok2 ayat2 yang diberi oleh pakar IT di bawah:-

Pakar IT ada bagi tahu...
Hati Perempuan macam MIFI/WIFI
Hanya orang yang ada password sahaja boleh buka...

Hati lelaki macam BLUETOOTH
Bila dekat dia sentiasa connect
Tapi bila berjauhan dia akan
Try to search a new device...

Apa yang anda faham dari kata-kata pakar di atas?
Ya sifat seorang perempuan ni lelaki kena tahu cara macam mana nak memujuk, mengorat, mendekatinya dengan cara yang dia suka. Kalau anda tahu cara-cara bagaimana mendekati seorang perempuan dengan cara yang dia suka, maka anda telah menemui PASSWORD kepada perempuan itu dan anda boleh membuka pintu hatinya untuk menerima anda. Jika anda masih belum jumpa password itu, jangan putus asa, teruskan mencuba, mana tau kalau-kalau password yg. anda gunakan itu mungkin betul.

Sifat seorang lelaki ni pulak lain dari perempuan. Ya la macam BLUETOOTH, bila dekat dia sentiasa nak connect jer tapi bila jauh dia sentiasa dok searching jer...kot-kot ada device yang baru kan...Sebab tu lelaki ni mudah tertarik kepada perempuan, tak kira la isteri ker atau sapa-sapa jer...Sebab tu kadang-kadang kita dengar suami orang mengorat isteri orang, lelaki menggoda janda dan macam-macam.

Rasanya ada kebenaran jugak apa yg pakar IT tu kata. Apa yang penting pandanglah kepada diri masing2, sama ada WIFI atau pun BLUETOOTH kita kena jaga tatasusila orang timur apatah lagi agama, pandai-pandailah berpacaran...

www.flickr.com
More photos or video tagged with kahwin on Flickr