Adakah cuti sekolah bermakna Kenduri Kahwin?

Tak lama lagi cuti sekolah hujung tahun 2016 akan hadir, jadi bila sebut cuti sekolah ja mungkin apa yang ada dalam kepala anda adalah nak bawak famili pergi jalan-jalan, sebab tu anak2 cuti, jadi senang mak pak nak bawa anak2 makan angin. Salah satu apa yang ada dalam kepala juga adalah, bila cuti sekolah ja mesti banyak kenduri kahwin, maknanya banyak makan free...ha...ha

Kebiasaannya macam tu lah, bila time cuti memang kita akan buat kenduri kahwin. Jadi kami di Nikahkahwin ni pun dok fikir-fikir sama ada nak jatuhkan harga ebook kami tak musim-musim kenduri ni. Kebiasaannya kami kasi dia runtuh, tapi kali ni macam mana yer... Macam ni lah, kalau ramai pembaca nak, boleh kami fikir-fikirkan. 

Kalau betul-betul nak cuma komen nak dan like laju-laju FB kami di https://www.facebook.com/nikahkahwinku/

Nak tau detail pasai ebook hot ni, klik www.nikahkahwin.com

Selamat pengantin baru kepada yang nak kahwin pada cuti sekolah tahun ni..

www.flickr.com
More photos or video tagged with kahwin on Flickr